Renovaid houtrenovatie

De 7 kernwaarden van Renovaid

1.

Renovaid garandeert de kwalitatieve eigenschappen van haar producten en diensten door de voortdurende ontwikkeling van haar onderhoudsprogramma’s en begeleiding van haar relaties.

2.

Renovaid creëert instrumentele en financiële meerwaarde door professionele ondersteuning, individueel maatwerk en waardevolle loyaliteitsconcepten.

3.

Renovaid formuleert en analyseert het totale onderhoudsscenario en beheersplan en geeft daarmee inzicht in alle preventieve en curatieve werkzaamheden en activiteiten.

4.

Renovaid innoveert en stimuleert haar medewerkers en organisatie in de verdere ontplooiing en ontwikkeling van kennis en vaardigheden.

5.

Renovaid investeert in het onderhoud en verdere groei van haar netwerk, waarin betrouwbaarheid, economisch resultaat en maatschappelijk rendement centraal staan.

6.

Renovaid participeert in de realisatie van duurzame initiatieven die bijdragen aan het behoud van een natuurlijke leefomgeving en verantwoord gebruik van natuurlijke bouwmaterialen.

7.

Renovaid evalueert periodiek haar marktpositie en streeft daarbij naar een duurzame relatie en samenwerking die passen bij haar identiteit, ambities en groeidoelstelling.

Renovaid houtrenovatieysystemen

PayOff Renovaid